Barion Pixel

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Telefonszámunk: +36 70 598 0295​
Email: Info@csakbutor.hu
H-P 09:00 - 17:00, Sz-V 10:00 - 14:00

GYIK

Gyakori kérdések és válaszok

A termékek kiszállítása a megrendelést visszaigazoló e-mail-t követő 8 munkanapon belül kerül teljesítésre. A jelenlegi járványhelyzet miatt a kézbesítés ideje eltolódhat. Amennyiben nem érkezett meg a termék a megadott időtartam alatt kérjük jelezzék az info@csakbutor.hu e-mail címre.

Minden termékünkre 2 év garancia érvényes. Az átvételt követően kérjük alaposan ellenőrizzék le a termék hibátlanságát. Bármilyen hiányosság vagy sérülés esetén a hiányzó darabot pótoljuk, sérültet cseréljük. Amennyiben a sérülés használhatatlanná teszi a teljes termék cserére kerül.  

A megrendelés állapotáról érdeklődhet az info@csakbutor.hu vagy a +36 70 598 0295​ -os telefonszámon. A rendelési szám megadása után mi tájékoztatjuk rendelésének állapotáról, illetve, amennyiben lehetséges, a kiszállítás várható idejéről.

Amennyiben megkapta a megrendelés visszaigazoló emailt a termék előkészítését megkezdtük. Ilyen esetben a termék kiszállításra kerül. Ha a megrendelés lemondása megtörténik a kiszállítás előtt kérjük ne vegye át a terméket. Ebben az esetben a termék raktárunkba érkezése után visszafizetjük a vételi díjat.

A kiszállítás előre fizetés (Banki átutalás) esetén ingyenes, ha utánvétes fizetést választ abban az esetben a szállítási díj termékenként egységes 4000Ft.

Scroll to Top